Arts waarschuwt wereld voor chemtrail long!

Veel mensen lopen rond met allerlei vage klachten waarvan artsen vaak niet weten wat het is en dus komt er standaard de diagnose griep of iets dergelijks.

Nu eindelijk is er een arts die zegt dat veel van dat soort klachten worden veroorzaakt door onder andere het sproeien boven onze hoofden.Volgens de mainstream media bestaan chemtrails uiteraard niet en zijn het onschuldige vliegtuigstrepen (condensation trails of contrails) waar we ons maar niets van aan moeten trekken.

Echter, wanneer er nu ook artsen zijn die openlijk toegeven dat veel van de vage griepachtige klachten die mensen hebben onder andere veroorzaakt worden door het sproeien van giftige elementen in onze atmosfeer, dan wordt het toch een iets ander verhaal.

Ook zijn er steeds meer bekende mensen die niet langer bereid zijn om hun mond dicht te houden ook al is het gevolg schadelijk voor hun carriere. Eén van die mensen is Rachel Reenstra, die een televisieprogramma presenteert voor de zender ABC.

Zij had al weken last van griepachtige verschijnselen, ging naar haar dokter die vervolgens vaststelde dat het geen griep was en schreef haar een antibiotica voor die niet werkte.

Ze ging terug, er werd een röntgenfoto gemaakt en het bleek dat ze een vorm van bronchitis had, waarna de dokter vertelde dat er heel veel bacteriële infecties zijn tegenwoordig. Toen zij hem vroeg waar die dan vandaan kwamen, vertelde hij haar iets wat niet veel artsen zullen doen. Namelijk, dat wat zij heeft, wordt veroorzaakt door alle giftige elementen die er in lucht zweven. Waarop hij inderdaad bevestigde dat dit voor een groot deel komt door het sproeien wat men in de lucht doet, de zogenaamde chemtrails ook wel geo-engineering genoemd.

Hij begint met te vertellen dat de medische wereld tegenwoordig grote problemen heeft met wat hij noemt de chemtrail long. Bronchitis-achtige verschijnselen zoals ook Rachel die heeft die voor een groot deel worden veroorzaakt door de chemtrails.

Rachel heeft het gesprek met de dokter opgenomen en deze vond het prima om zijn bevindingen nogmaals te herhalen voor de camera.

Daarmee is hij uiteraard een hele dappere man, want er zijn er die zijn vermoord voor minder.

Rachel heeft besloten de opname te geven aan Richie from Boston, een bekende Youtube gebruiker, omdat deze veel meer volgers heeft dan zijzelf en zij wil hoe dan ook dat deze boodschap naar buiten komt.

De opname met de arts begint rond de 8 minuten in de video.


Deze video is verwijderd van de Youtube / Facebook!
Meld via dit formulier verwijderde video's!


Ook bij ons is de situatie uiteraard niet beter dan in Amerika voor wat betreft chemtrails. Kijk op een mooie zonnige dag maar eens goed naar de lucht en dan weet je dat ook bij ons heel veel mensen zullen rondlopen met een chemtrail-long.

Naast de gewone dingen die je kunt doen zoals gezond (biologische) eten en je immuunsysteem op peil houden, is er nog een soort wondermiddel dat je zeker zou kunnen gebruiken om een deel van de opgestapelde giftige elementen in je lichaam kwijt te raken.

Daarom hierbij nog eens een deel uit een eerder artikel, dat ging over de gevaren van radioactieve straling, maar waarin ook duidelijk wordt wat je allemaal met het wondermiddel zeoliet kunt doen.

Jodiumpillen zijn uiteraard goed voor de bescherming van de schildklier. Dat wil zeggen, als er in een radioactieve wolk of een andere besmettingsbron zich radioactief jodium bevindt. De jodiumpillen zorgen ervoor dat de schildklier verzadigd wordt met niet radioactief jodium, zodat het wel radioactieve jodium dat bijvoorbeeld bij een kernramp zou vrijkomen, niet meer door de schildklier wordt opgenomen.

Maar, jodium vormt geen bescherming tegen radioactieve vervuiling in je lichaam, alleen tegen schildklierkanker.

Dus, wat kun je doen als gewone burger om te zorgen dat wanneer er zich allerlei radioactieve vervuiling in je omgeving bevindt en vervolgens ook in je lichaam?

Het antwoord is: het wonder mineraal zeoliet.

Zeoliet wordt gevonden bij vulkanen en gevormd zodra lava in aanraking komt met water. De mineralen die op deze wijze gevormd zijn, worden zeolieten genoemd.

Zeoliet bezit, net als alle andere soorten klei, een zeer sterke negatieve lading, waardoor het in staat is om bijna alle gifstoffen in het lichaam te neutraliseren, omdat bijna alle gifstoffen een positieve energetische lading bezitten en deze dus door de negatieve lading van zeoliet wordt geneutraliseerd.

Deze lijst bestaat bijvoorbeeld uit de volgende zware metalen en gifstoffen:
– Kwik.
– Lood.
– Cadmium.
– Hexaan.
– Arsenicum.
– Ammonia.
– Herbiciden.
– Pesticiden.
– Fungiciden.
– Radioactieve straling.

Kortom komt het erop neer dat zeolites in staat zijn de aller gevaarlijkste zware metalen, gifstoffen en andere vormen van vervuiling in ons lichaam te neutraliseren. Dit maakt het tot één van de meest bijzondere voedselsupplementen die voor ons als mens beschikbaar zijn. Daarnaast is nog een heel bijzondere eigenschap aan zeolites het feit dat ze een kooi achtige structuur hebben. Op het moment dat deze structuur zich verbonden heeft met een toxische stof in ons lichaam, kapselt het deze stof in als het ware en kan de gifstof geen kant meer uit en dus daarna ook in ons lichaam op geen enkele manier meer schade aanrichten. Deze ontdekking is op dit moment één van de meest bijzondere en vooraanstaande technieken binnen de hele detox wereld.

Zeoliet is door Rusland veelvuldig gebruikt na de kernramp bij Tsjernobyl met hele goede resultaten en artsen die goed op de hoogte zijn van stralingsgevaar en wat het doet met het menselijk lichaam zoals Dr. Edward Group, raden eenieder aan om in ieder geval een basisvoorraad zeoliet in huis te hebben. In een vrij uitgebreide video over het ontgiften van je lichaam na schadelijke radioactieve straling kan je hem dat rond de zes en een halve minuut horen zeggen.

Radioactieve straling is natuurlijk slechts één van de vele aspecten die worden aangepakt met het gebruik van zeoliet. Er worden ook positieve resultaten gemeld bij de volgende situaties, zoals we schreven in een eerder artikel:

 • Verschillende soorten tumoren: ondersteuning (voor en na) chemotherapie en bestraling, reduceert de bijwerkingen van chemo en bestraling, remt de tumorgroei en vernietigt tumorcellen door verschuiving van de pH-waarde in en bij de cellen, verhoogt de concentratie p21 en p27 in tumorcellen;
 • Verkeerde bloedwaardes: pH, cholesterol, hemoglobine, oxidatieve stress;
 • Aderverkalking (Arteriosclerose);
 • Maag-darm-aandoeningen: diarree, brandend maagzuur, maagzweren, ziekte van Crohn;
 • Reumatische aandoeningen: artrose, osteoporose, chronische reuma;
 • Nierziektes en leverziektes: o.a. Hepatitis;
 • Huidaandoeningen: acne, eczeem, psoriasis, brand-, schaafwonden, insectenbeten, jeuk, luieruitslag, rimpels (bij zowel inwendig- als uitwendig gebruik);
 • Suikerziekte: Diabetes mellitus;
 • Ontstekingen /Virale Infecties / Allergieën: ziekte van Lyme, tandvleesontsteking, schimmelinfecties, Candida, Herpes, HIV, escherichia coli, Pneumokokken, Streptokokken, levercirrose;
 • Chronische vermoeidheid, Burn Out, stress, vroegtijdige veroudering;
 • Neuro- psychiatrische aandoeningen: slapeloosheid, neurose, depressie, epilepsie, schizofrenie, MS, Parkinson, Alzheimer, autisme;
 • Klachten in Hart- en vaatstelsel: hoge bloeddruk, spataderen, opgezette aders, aambeien;
 • Overgevoeligheid voor Straling: elektromagnetische-, WIFI-, UMTS-, UV-, ionniserende- en radioactieve- straling.

Een woord van waarschuwing voor het gebruik van zeoliet. Je kunt bijvoorbeeld ook zeoliet kopen dat wordt gebruikt voor het schoonhouden van je aquarium, echter dit is niet de soort die geschikt is voor menselijke consumptie. De enige veilige voor de mens is die zeoliet die komt als Europees gecertificeerd Medisch Hulpmiddel.

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 26 januari 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wappiesnappie.nl/

Laatste bezoekers