Dit is de eerste documentaire over de oorsprong van het coronavirus: ‘We moeten ons hierover ernstig zorgen maken’

Waar komt het nieuwe coronavirus vandaan? Er is in enkele maanden tijd ontzettend veel geschreven over dit virus, maar wat moeten we geloven? In ieder geval niet de officiële informatie, zo blijkt uit een documentaire die is gemaakt door NTD Television en The Epoch Times.

Deze mediabedrijven hebben alle beschikbare informatie over Covid-19 verzameld en bestudeerd.

Veel landen hebben gebrekkig materiaal van China aangenomen of gekocht, zegt onderzoeksjournalist Joshua Philipp. “Ze worden opgelicht.”

Motieven zijn schokkend

Dit komt volgens hem omdat ze de Chinese Communistische Partij niet begrijpen.

“We moeten ons ernstig zorgen maken over het feit dat de Communistische Partij alles in de doofpot stopt,” aldus Philipp.

De motieven van het regime zijn schokkend, benadrukt hij.

Philipp herinnert ons aan de Sars-uitbraak bijna twee decennia geleden, die China ook in de doofpot probeerde te stoppen.

Biologische oorlogvoering

Hij wijst er daarnaast op dat het regime niets geeft om mensenlevens. “We hebben hier te maken met een land dat tenminste één miljoen mensen vasthoudt in concentratiekampen.”

De documentaire onthult dat Chinese virologen van het Wuhan Institute of Virology een coronavirus hebben gecreëerd dat mensen kan besmetten.

“De Chinese Communistische Partij is heel open over haar ambities met betrekking tot biologische oorlogvoering,” zegt Philipp. “Ze proberen het niet eens te verbergen.”

Hij benadrukt dat deze informatie belangrijker is dan ooit omdat landen luisteren naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die op haar beurt weer luistert naar China.

Geenszins van plan

Generaal Robert Spalding, een voormalig directeur van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, was in China ten tijde van de Sars-uitbraak.

Hij zag met eigen ogen hoe het land de epidemie verdoezelde.

Spalding zegt dat de Communistische Partij geenszins van plan is om een einde te maken aan de pandemie of het virus uit te roeien.

De generaal merkt op dat de WHO niet de enige organisatie is die de oren laat hangen naar China.

Wetenschappers onder druk gezet?

Ook internationale organisaties en academische instituties zijn bang het Chinese regime voor het hoofd te stoten.

Philipp nam contact op met vele bekende wetenschappers die eerder zeiden dat het mysterieuze virus in een lab is gemaakt, maar die wilden niet langer praten.

De Communistische Partij weerhoudt organisaties als het Centrum voor Ziektepreventie er al vanaf het begin van om de oorsprong van het coronavirus te onderzoeken, voegt columnist Gordon Chang toe.

[The Epoch Times]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 26 januari 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wappiesnappie.nl/

Laatste bezoekers