VS wil iedere pas gevaccineerde persoon een beloning van 100 dollar geven

29 juli 2021 23:58 - 30 juli 2021 00:01 #1
Die zijn toch helemaal niet goed joh! ?

De Amerikaanse president Joe Biden wil dat alle Amerikanen die de komende tijd hun coronaprik inplannen en halen een beloning van 100 dollar (zo'n 85 euro) krijgen. Voor de actie zou een bedrag van 350 miljard dollar zijn gereserveerd.

Het zou gaan om een "extra stimulans" om de vaccinatiegraad sneller te laten stijgen. Biden roept Amerikaanse staten en gemeenten op de beloningen zo snel mogelijk te verstrekken.

Onlangs werd al bekend dat de stad New York burgers vanaf vrijdag een beloning van 100 dollar aanbiedt om ze over te halen zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Ook de Amerikaanse metropool hoopt daarmee het percentage ingeënte personen te verhogen, nu het aantal nieuwe besmettingen weer oploopt. Het geld voor de eerste prik krijgen ze bij vaccinatiecentra die door de stad worden gerund.

Biden wil verder dat alle burgers in overheidsdienst aantonen dat ze volledig tegen COVID-19 zijn ingeënt. Doen ze dat niet, dan moeten ze een mondkapje dragen en zich regelmatig laten testen. De regel geldt ook voor het personeel van de nationale (federale) overheid, die met ruim vier miljoen werknemers de grootste werkgever van het land is.

Biden gaf verder de opdracht tot een onderzoek naar een vaccinatieplicht bij defensie. Het ministerie van Veteranenzaken nam volgens de president al het verstandige en belangrijke besluit om van zijn zorgverleners en personeel een volledige vaccinatie te eisen.

In de Verenigde Staten hebben zo'n zeven op de tien volwassenen een eerste coronaprik gehad. Zes op de tien volwassenen zijn daarnaast al volledig ingeënt, zo blijkt uit data van The New York Times.

Ook het vaccineren van tieners gaat snel in het land. 66,9 procent van de tieners heeft een eerste prik gehad en bijna 60 procent is al volledig beschermd. 
30 juli 2021 00:09 #2
Zorgwekkend!
Gratis Geld zullen de meesten denken.
Terwijl ze in werkelijkheid hun lichaam / leven verkopen!
Dat GELD is ook een dingetje wat de mensen onder hypnose houdt...
30 juli 2021 00:19 #3
Triest hè
30 juli 2021 00:29 #4
Een nieuw dieptepunt voor de waardigheid van de mens...
Kun je nagaan hoe weinig mensen hun zelfrespect nog hebben...
01 aug 2021 09:23 #5
Dat is net als je eerstgeboorte recht verkopen voor een bord linzensoep!

En later in tranen en het dus nooit meer terug krijgen!
Triest!
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers