Waarom Engeland en anderen grote tenten hebben voor massaopslag van lijken?

02 aug 2021 12:05 - 02 aug 2021 12:08 #1
Hier een linkje naar een der wetelschappers die bevestigd wat ik al in theorie zag aankomen.
Eerst zullen er meer besmettingen zijn bij niet gevaccineerden, later zal dat omkeren.

Waarom zullen massale vaccinatiecampagnes waarschijnlijk de morbiditeit en mortaliteit van Covid-19 verhogen?

www.geertv...f-sars-cov-2
 Vanuit een puur wetenschappelijk perspectief en zelfs ongeacht alle (belangrijke!) ethische kwesties die ze opwerpen, zijn massale vaccinatiecampagnes die worden uitgevoerd tijdens een pandemie gedoemd te mislukken en hebben ze onvoorziene gevolgen voor de gezondheid, niet alleen voor individuele gevaccineerden maar ook voor de wereldwijde menselijke bevolking. Zoals reeds vermeld, kunnen veranderingen in de 'traditionele' gastomgeving (bijv. implementatie van strikte volksgezondheidsmaatregelen en sociale afstand; overbevolking) de evolutionaire dynamiek van de pandemie veranderen en natuurlijke selectie en dominante verspreiding van meer besmettelijke varianten stimuleren (of, als alternatief , bevorderen hun snelle expansie zodra ze de novo wordengeïntroduceerd in een populatie). Evenzo is het redelijk om aan te nemen dat grootschalige vaccinatiecampagnes tijdens een pandemie de natuurlijke selectie en dominante verspreiding van nAb-ontwijkende varianten zullen stimuleren. Naarmate de virale adaptatie evolueert, zal replicatie en overdracht van dergelijke natuurlijk geselecteerde immuun-ontsnappingsvarianten door asymptomatisch geïnfecteerde of licht zieke gevaccineerden echter steeds frequenter worden en uiteindelijk het risico op snelle hernieuwde blootstelling verhogen voor niet-gevaccineerde, voorheen asymptomatisch geïnfecteerde individuen. Dit zal nu waarschijnlijk leiden tot een nieuwe golf van morbiditeit en mortaliteit bij het niet-gevaccineerde deel van de bevolking. In landen waar massale vaccinatiecampagnes worden gevoerd tegen een achtergrond van lage infectiedruk, het zal meer tijd vergen voor stijgende vaccindekkingspercentages om convergente evolutie van aanvullende, natuurlijk geselecteerde mutaties te stimuleren, zoals om virale persistentie te garanderen in het licht van een sterkere en meer wijdverbreide vaccin-geïnduceerde immuunrespons. Het lijdt echter geen twijfel dat het eindspel van deze convergente evolutie van door vaccins gemedieerde immuunontsnappingsmutanten de volledige resistentie van Sars-CoV-2 tegen de Covid-19-vaccins is. Wanneer dit gebeurt, zullen met name gevaccineerden extreem kwetsbaar worden voor de ziekte van Covid-19, omdat ze niet langer kunnen vertrouwen op hun aangeboren Abs, want die zullen worden weggeconcurreerd door hun gevaccineerde Abs voor binding aan S-eiwit.
02 aug 2021 12:51 - 02 aug 2021 12:56 #2
Korte inhoud

De huidige toename van de prevalentie van infectieuze Sars-CoV-2-varianten is zeer problematisch omdat het de natuurlijke op Ab gebaseerde, variant-niet-specifieke immuniteit in het niet-gevaccineerde deel van de bevolking aantast. De hoge mate van besmettelijkheid die het gevolg is van deze uitbreiding, versterkt niet alleen de uitbreiding van deze varianten, maar kan ook de natuurlijke selectie van virale varianten stimuleren die worden gekenmerkt door een nog hoger niveau van besmettelijkheid. Erosie van natuurlijke op Ab gebaseerde, variant-niet-specifieke immuniteit bevordert daarom de voortplanting en overdracht van meer infectieuze virale varianten in het niet-gevaccineerde deel van de bevolking. Aan de andere kant bevordert massavaccinatie de natuurlijke selectie van in toenemende mate vaccinimmuniteit (VI) ontsnappende varianten in het gevaccineerde deel van de bevolking. Bij elkaar genomen, massale vaccinatie die wordt uitgevoerd tegen een achtergrond van hoge besmettelijkheidspercentages maakt het mogelijk dat meer besmettelijke, steeds meer VI-ontsnappende varianten in prevalentie toenemen. Deze evolutie leidt onvermijdelijk tot stijgende morbiditeitscijfers bij zowel de niet-gevaccineerde als de gevaccineerde bevolking en versnelt de opkomst van circulerende virale varianten die uiteindelijk volledig weerstand zullen bieden aan vaccin-gemedieerde immuniteit (VMI).

bron=https://www.geertvandenbossche.org/post/a-last-word-of-caution-to-all-those-pretending-the-covid-19-pandemic-is-toning-down

37b32f5a-6...ec9cd1dc.pdf
02 aug 2021 13:42 #3
Wat een kut wereld. Dat mensen dit niet inzien.
02 aug 2021 18:37 #4
Deze eerder geposte video lijkt het eerste bewijs tezijn van de theorie die door Van Den Bossche bechreven word.
In Israël word nu de gevaccineerde bevolking getroffen, iets wat steeds meer zal gebeuren.
de sentor zegt er zelfs bij waar de angst onder de bevolking en de controle voor (mis)gebruikt zal worden in de VS.

rumble.com...srael-a.html
van: Katja
01 dec 2021 07:57 #5
Het komt steeds dichterbij
02 dec 2021 20:31 #6
Heb vanaf afgelopen maandag gemerkt dat we hier in de NL media ook al worden voor-geprogrammeerd op massale oversterfte... We zullen het zien... En als blijkt dat die spuit de "killer" is, niet de ongevaccineerden... Dan gaan we nog wat meemaken! Wat een paniek en chaos zal dat veroorzaken!! En waar blijven die white hats nou?? Die kwamen ons toch redden...??
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers