Franse professor: geprikte mensen vormen gevaar voor anderen en moeten in quarantaine

17 aug 2021 20:03 #1
De Franse professor Christian Perronne kreeg tijdens een interview met UK Column de vraag of ongevaccineerden bang moeten zijn voor ‘coronavarianten’. “Precies het tegenovergestelde!” antwoordde de vaccindeskundige. “Gevaccineerden lopen risico. In verschillende landen is nu bewezen dat juist gevaccineerde mensen in quarantaine moeten worden geplaatst.”

“Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen vormen een gevaar voor anderen,” benadrukte de Franse professor, die lange tijd voorzitter was van een commissie die de overheid adviseert over het vaccinatiebeleid.

“Dat is nu bewezen in Israël, waar ik contact heb met vele artsen,” zei Perronne. Ze kampen daar met grote problemen: de ernstig zieke coronapatiënten in ziekenhuizen zijn gevaccineerd. Er zijn ook problemen in Groot-Brittannië, waar de vaccinatiegraad hoog is, aldus de arts.Hij benadrukte dat de ‘varianten’ niet heel gevaarlijk zijn en steeds minder virulent worden. Hij zei dat er in het ziekenhuis waar hij werkt, het Hôpital Raymond-Poincaré in Garches, tussen maart en april 2020 50 coronapatiënten lagen. Tijdens de ‘tweede’, ‘derde’ en ‘vierde’ golf waren het er een stuk minder en lagen de ziekenhuizen niet meer vol.

Dat is het bewijs dat deze inenting geen vaccin is
“Maar de media beweerden dat alle ziekenhuizen vol met patiënten lagen. Dat is niet waar. Er was sprake van een epidemie, maar de ‘varianten’ werden steeds minder virulent,” zei hij, eraan toevoegende dat de epidemie in veel landen inmiddels voorbij is.

In veel landen flakkerde de epidemie weer op nadat het vaccin werd uitgerold. In Vietnam werden nog slechts enkele sterfgevallen geregistreerd en was de epidemie voorbij. Vervolgens werd besloten de hele bevolking te vaccineren en begonnen de sterftecijfers weer te stijgen. “Dat is het bewijs dat deze inenting geen vaccin is,” zei professor Perronne.

Kus
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Inloggen

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers