file Aantal gevallen van ernstige hartproblemen na prik ‘explodeert’

20 aug 2021 18:26 #1
De Amerikaanse overheid doet onderzoek naar een mogelijke link tussen het Moderna-vaccin en een verhoogd risico op hartproblemen bij jongvolwassenen. Het onderzoek richt zich op gegevens uit Canada die suggereren dat vooral mannen jonger dan 30 risico lopen op myocarditis, een ontsteking van de hartspier.

Eerder voegde de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA al een waarschuwing voor het risico op hartontstekingen toe aan de bijsluiter van de coronavaccins van Pfizer en Moderna. De waarschuwing werd toegevoegd nadat in de Verenigde Staten tot het eind van de tweede week van juni meer dan 1200 gevallen van myocarditis of pericarditis, ontsteking van het hartzakje, waren opgetekend.

Permanente schade
Daarnaast werd deze week bekend dat drie jonge Belgische wielrenners na vaccinatie te kampen kregen met hartspierproblemen. Twee van hen zijn in het ziekenhuis opgenomen geweest met hartklachten. “Er is een bepaalde relatie met een vaccinatie,” zei arts Kris Van der Mieren. Sportartsen adviseren jonge renners nu om in de week na vaccinatie niet intensief te sporten.

Het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis na coronavaccinatie explodeert. In veel gevallen veroorzaken de aandoeningen permanente schade.

Enorme toename
In de Canadese provincie Ontario is het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis bij 12- tot 17-jarigen bijvoorbeeld met ruim 10 procent gestegen. “Dit is een enorme toename,” zei medisch deskundige Jane Ruby in de Stew Peters Show. “Dit is een doodsprik.”

Klik hier voor de video
20 aug 2021 20:07 #2
Niet normaal meer
20 aug 2021 23:11 #3
Ziij er echt veel met hartproblemen
21 aug 2021 01:23 #4
Waarschijnlijk ONHERSTELBARE hartproblemen!!
Misschien dat bloedverdunners en ontstekingsremmers in een beginstadium voor wat uitstel kunnen zorgen...
Nou ja, vanaf eind september / begin oktober gaan we nog heel wat meemaken!!
21 aug 2021 10:43 #5
Ik heb hier ook een belangrijke, peer reviewde kanttekening naast te leggen.De gevreesde Ontstekingseiwitten, ook wel cytokines genoemd die tot een cytokinestorm kunnen komen werd meermaals gefactcheckt in studies vorig jaar,
toen er nog geen delta variant was.
Die is er nu wel, en deze heeft wetenschappelijk aangetoond, en peer reviewd gepubliceerd wel degelijk ADE veroorzaakt bij patiënten besmet met de delta variant.

Ik ga er in ieder geval van uit dat het nog steeds deze 'geteste' vaccin zijn, en dat er geen DR Mengele is wakker geworden om stiekem te gaan
experimenteren met deze vaccin.
Wat de derde booster wel degelijk is, is een experimenteel vaccin van DR Mengele.

laat ons even heel eerlijk zijn.
Wat was het grootste voordeel van het type mRNA vaccin? Gezegd door Van Ranst en Van Gucht?
Dit type vaccin kan snel aangepast worden, in twee weken tijd, om snel te kunnen inspelen op eventuele varianten van het virus,
waarbij deze experten op voorhand wisten dat deze varianten er bij deze lekke vaccin zaten aan te komen.
Precies om deze reden moeten de zwaksten, die begin dit jaar, tot 5 maand terug gevaccineerd werden een aangepast boostershot toegediend krijgen.
Ik maak me sterk dat de vaccin, die de laatste vijf maand werden toegediend aangepaste vaccin zijn, om in te spelen op de toen reeds gekende Britse,
Braziiaanse en Zuid Afrikaanse variant.www.journa...2-3/fulltext
AbstractAntilichaamafhankelijke versterking (ADE) van infectie is een veiligheidsprobleem voor vaccinstrategieën. In een recente publicatie hebben Li et al. (Cel 184:4203-4219, 2021) hebben gemeld dat infectieverhogende antilichamen die zijn gericht tegen het N-terminale domein (NTD) van het SARS-CoV-2-spike-eiwit, virusinfectie in vitro, maar niet in vivo, vergemakkelijken. Deze studie werd echter uitgevoerd met de originele Wuhan/D614G-stam. Omdat de Covid-19-pandemie nu wordt gedomineerd door Delta-varianten, hebben we de interactie van faciliterende antilichamen met de NTD van deze varianten geanalyseerd. Met behulp van moleculaire modelleringsbenaderingen laten we zien dat versterkende antilichamen een hogere affiniteit hebben voor Delta-varianten dan voor Wuhan/D614G NTD's. We laten zien dat versterkende antilichamen de binding van het spike-trimeer aan het gastheercelmembraan versterken door de NTD vast te klemmen aan lipid raft-microdomeinen. Dit stabiliserende mechanisme kan de conformationele verandering vergemakkelijken die het ontmaskeren van het receptorbindende domein induceert. Aangezien de NTD ook het doelwit is van neutraliserende antilichamen, suggereren onze gegevens dat de balans tussen neutraliserende en faciliterende antilichamen bij gevaccineerde personen in het voordeel is van neutralisatie voor de oorspronkelijke Wuhan/D614G-stam. In het geval van de Delta-variant hebben neutraliserende antilichamen echter een verminderde affiniteit voor het spike-eiwit, terwijl faciliterende antilichamen een opvallend verhoogde affiniteit vertonen. ADE kan dus een punt van zorg zijn voor mensen die vaccins krijgen op basis van de oorspronkelijke pieksequentie van de Wuhan-stam (mRNA of virale vectoren). Onder deze omstandigheden moeten tweede generatie vaccins met spike-eiwitformuleringen zonder structureel geconserveerde ADE-gerelateerde epitopen worden overwogen.Het doel van de huidige studie was om de herkenning van SARS-CoV-2 Delta-varianten te evalueren door infectieverhogende antilichamen gericht tegen de NTD. Het onderzochte antilichaam is 1052 (pdb-bestand #7LAB) dat is geïsoleerd uit een symptomatische Covid-19-patiënt
1
. Moleculaire modelleringssimulaties werden uitgevoerd zoals eerder beschreven
2
. Er zijn twee momenteel circulerende Delta-varianten onderzocht, met de volgende mutatiepatronen in de NTD:
  • - G142D/E154K (B.1.617.1)
  • -T19R/E156G/del157/del158/A222V (B.1.617.2)

Elk mutatiepatroon werd geïntroduceerd in de oorspronkelijke Wuhan/D614G-stam, onderworpen aan energieminimalisatie en vervolgens getest op antilichaambinding. De interactie-energie (ΔG) van het referentie pdb-bestand #7LAB (Wuhan/D614G-stam) in het NTD-gebied werd geschat op -229 kJ/mol -1 . In het geval van Delta-varianten werd de interactie-energie verhoogd tot -272 kJ.mol -1 (B.1.617.1) en -246 kJ.mol -1 (B.1.617.2). Deze infectieverhogende antilichamen herkennen dus niet alleen nog steeds Delta-varianten, maar vertonen zelfs een hogere affiniteit voor die varianten dan voor de oorspronkelijke SARS-CoV-2-stam.
van: Diederik
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers