compress Schok: arts waarschuwt dat sommige gevaccineerden mogelijk binnen 3 jaar sterven

23 juli 2021 08:03 #1
Een Canadese arts pleit voor meer onderzoek naar de link tussen coronavaccins en bloedstolsels nadat uit zijn onderzoek is gebleken dat de meerderheid van zijn gevaccineerde patiënten, 62 procent, stolsels had. Sommige van zijn patiënten zouden binnen drie jaar kunnen sterven.

Tijdens een zoommeeting met andere medische professionals zei dr. Charles Hoffe dat hij onderzoek doet naar patiënten die onlangs gevaccineerd zijn. Hij verricht bij hen een zogeheten D-dimeertest om te achterhalen of ze bloedstolsels hebben.Microscopisch klein
Van de geteste patiënten bleek 62 procent verhoogde D-dimeerwaarden te hebben. “Dat betekent dat bloedproppen niet zeldzaam zijn,” lichtte Hoffe toe. Hij voegde toe dat iemand duizenden bloedproppen kan hebben zonder dat hij of zij het weet omdat ze microscopisch klein zijn.

“Alle veelvoorkomende bijwerkingen van de prik – hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, vermoeidheid – kunnen tekenen zijn van trombose,” zei de arts. “Je kunt letterlijk duizenden en duizenden piepkleine propjes in je brein hebben die niet zichtbaar zijn op een scan, maar die wel die klachten veroorzaken.”

Geschokt
Hij zei verder dat zes van zijn gevaccineerde patiënten als gevolg van bloedstolsels permanente longschade hebben opgelopen, waardoor ze heel snel buiten adem zijn. Dit leidt tot een aandoening die bekendstaat als pulmonaire arteriële hypertensie, waar patiënten doorgaans binnen drie jaar aan overlijden.

De andere artsen oogden geschokt toen dr. Hoffe het tragische nieuws meedeelde. Als zijn onderzoek klopt, kan het coronavaccin de komende tijd veel levens eisen.

Kus
23 juli 2021 09:42 #2
Ja, dit was al bekend toch? Hoop dat het mee valt, maar zie het somber in.
27 juli 2021 23:19 #3
En best luguber wanneer je tot dit besef komt, maar al wel hebt laten prikken...
En pas dan zal ook het moment zijn dat er werkelijk een omslagpunt komt naar een "nieuwe tijd" ....
Denk ik...
van: Lexie
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Inloggen

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers