times Coronavaccin wordt vrouw (63) uit Alkmaar fataal: ‘Resultaat van angstcampagne D

25 juli 2021 12:42 #1
In het Noordhollands Dagblad verscheen gisteren een artikel over een 63-jarige vrouw uit Alkmaar die is overleden door het coronavaccin. De vrouw haalde op 19 april het AstraZeneca-vaccin, waarna ze trombose in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes kreeg.

Na de prik voelde ze zich niet lekker: ze was vermoeid, had spierpijn, rillingen en koorts. De klachten werden steeds erger: braken, misselijk, diarree, duizeligheid, een tintelend gevoel in haar benen. De huisarts adviseerde haar een paracetamolletje te nemen.

Op 1 mei kreeg de Alkmaarse een stuiptrekking, waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar raakte ze in coma als gevolg van een longembolie. De artsen, zo’n zes in totaal, zeiden dat ze ziek was geworden door het AstraZeneca-vaccin. Op dinsdag 11 mei werd de vrouw van de beademing gehaald en overleed ze.

Mensen raken hun geliefden kwijt voor helemaal niets
Jade Kuit, bestuurder van de Stichting BPOC2020, zegt: “Mensen raken hun geliefden kwijt voor helemaal niets. Dit is het resultaat van de angstcampagne van onze prikpooier. Ik hoop dat hij trots is.” Ze verwijst hiermee naar zorgminister Hugo de Jonge.

Programmamaker Flavio Pasquino voegt toe:


Artikel in medisch vakblad
In een medisch vakblad wordt binnenkort een artikel gepubliceerd over het overlijden van de vrouw als gevolg van het AstraZeneca-vaccin. Bij het Lareb zijn tot nu toe 448 meldingen van overlijden na coronavaccinatie binnengekomen. De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer en BioNTech. Uit onderzoek is gebleken dat slechts één tot 10 procent van alle gevallen wordt gemeld.

Het Lareb ‘tast in het duister’ over de oorzaak van vele tientallen mensen die zijn overleden na de coronaprik, bleek vorige week. Het instituut ontvangt vaak onvoldoende informatie om de oorzaak te achterhalen. In slechts een handvol gevallen werd het lichaam na overlijden onderzocht.
 
25 juli 2021 12:51 #2
Maar volgens de mainstream gaat alles top!
25 juli 2021 13:04 #3
Dus in het ergste geval zijn die 448 geregistreerde gevallen in werkelijkheid bijna 50.000 gevallen!!
En wat kan Het Lareb doen, behalve het bijhouden van cijfers...?
26 juli 2021 12:55 #4
Erg
26 juli 2021 13:51 #5
 
Bijlagen
van: StopNWO
26 juli 2021 14:38 #6
Zeker weten
26 juli 2021 16:08 #7
Moordenaars zijn het
27 juli 2021 11:14 #8
Bij ons in België schrijft de overheid dit voor, en ik denk dat alle overheden dit doen.
Dokter, reinig je toilet dagelijks, dokter, bij covidklachten enkel een koortsremmer en stuur de mensen terug naar huis (blijkbaar zelfde bij vaccinklachten).
Betert het niet, dan gaan ze naar de spoed.
Wie stelt die regels op, en vooral, waarom aanvaarden alle overheden van de rijke landen de afspraken??
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Inloggen

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers