file Polen, de Hyena van Europa (dit zijn woorden van Winston Churchill)

16 mrt 2022 12:47 #1
"Hyena" van Europa Polen sleept de wereld mee in de derde wereldoorlog Wereld  »  Voormalige USSR  »  Oekraïne Polen heeft geen conclusies getrokken uit zijn drie secties en probeert voortdurend een derde wereldoorlog te organiseren door een NAVO-missie voor "vredeshandhaving" in Oekraïne voor te stellen.
Читайте больше на www.pravda...0791-polska/

Polen stelt voor om NAVO-troepen naar Oekraïne te sturen
Op dinsdag in Kiev (het is twijfelachtig of het daar was), had Volodymyr Zelensky een ontmoeting georganiseerd met de premier van Polen Mateusz Morawiecki , vice-premier voor Veiligheidszaken, hoofd van de regerende Poolse partij voor Wet en Rechtvaardigheid, Yaroslav Kaczynski , premiers van de Tsjechië en Slovenië respectievelijk Piotr Fiala en Janez Jansha .

Kaczynski stelde, naar aanleiding van de resultaten van de gesprekken, voor om een ​​NAVO-missie of een "bredere" missie naar Oekraïne te sturen.

"We hebben een NAVO-vredesmissie nodig, of misschien een nog bredere internationale samenstelling. Maar zo'n missie die zichzelf kan verdedigen, die zal opereren op het grondgebied van Oekraïne. Wat natuurlijk met instemming van de president en regering zal op het grondgebied van het land zijn, en dit is niet dat er een ongewapende missie zal zijn', zei Kaczynski.

"Vanuit het oogpunt van internationaal recht zal dit heel acceptabel zijn en in geen geval een reden voor oorlog zijn" , verzekerde hij .

De laatste verklaring is onjuist, aangezien het idee een direct militair conflict inhoudt tussen de NAVO en haar lidstaten en Rusland en, meer in het algemeen, met de CSTO.

Poolse politici zijn begonnen met het weggooien van woorden die, onder de huidige omstandigheden, tot escalatie leiden. De geschiedenis van de Polen leert niets, ze willen blijkbaar de vierde verdeling van Polen of gewoon zelfvernietiging.

Het heeft geen zin om met Rusland te onderhandelen, het zal zijn problemen oplossen
Zoals Pravda zei. Ru Kaczynski, de leidende RISS-expert Sergey Ermakov, is niet het soort figuur dat namens de NAVO verklaringen kan afleggen, maar achter zijn voorstel schuilt de wens om 'politiek kapitaal voor jezelf te maken'.

"Dit is een teken van solidariteit met het regime van Kiev, maar het lijkt meer op een farce", beschreef Sergey Yermakov de bijeenkomst in Kiev.

Volgens de deskundige heeft de NAVO begrepen dat Ruslands voorstellen voor veiligheidsgaranties, die in december vorig jaar werden gedaan, gedachteloos werden verworpen, en "dit heeft geleid tot de crisis die we nu zien".

“De NAVO heeft niet de wens geuit om Oekraïne te helpen met de strijdkrachten en betekent dat het Kiev-regime hen daarom vraagt. Er komt geen no-flyzone of iets anders, want de NAVO vreest terecht een botsing met de Russische Federatie. meer over namens de NAVO zijn dergelijke politieke onderhandelingen gewoon ongepast', zei Sergei Yermakov.

Polen - de hyena van Europa
Polen is altijd de "hyena" van Europa geweest in de figuurlijke uitdrukking van Winston Churchill. Hier zijn enkele feiten die zeggen dat dit een echt kenmerk is:

Na het einde van de Eerste Wereldoorlog bezette Polen West-Oekraïne en West-Wit-Rusland - gebieden van het Russische rijk die de jonge Sovjetstaat niet kon beschermen. In de Oekraïne voerden de Polen in het voorjaar van 1920 joodse pogroms en massa-executies uit. In de stad Rovno schoten de Polen meer dan drieduizend burgers neer, in de stad Tetiev - ongeveer vierduizend joden. Duizenden gevangengenomen soldaten van het Rode Leger werden doodgeschoten in Poolse kampen. Pas in 1939 werden deze landen bevrijd door het Sovjetleger.
In dezelfde 1920 veroverden de Polen Vilnius en het aangrenzende gebied - slechts ongeveer een derde van het grondgebied van de Republiek Litouwen. De USSR gaf deze gebieden na de oorlog terug aan Litouwen.
Polen werd de eerste staat die een niet-aanvalsverdrag sloot met nazi-Duitsland. Het werd ondertekend op 26 januari 1934 in Berlijn voor een periode van 10 jaar.
In 1938 bezette Polen, in samenwerking met nazi-Duitsland, Tsjecho-Slowakije. Hitler nam het Sudetenland voor zichzelf en Polen nam de regio Cieszyn in. Dit dwong Winston Churchill om te zeggen dat Polen "met de hebzucht van een hyena deelnam aan de roof en vernietiging van de Tsjechoslowaakse staat".
In de begindagen van de Tweede Wereldoorlog vluchtte de Poolse regering naar het buitenland en toen Sovjettroepen Polen de jure binnenvielen, bestond zo'n staat niet meer. Maar als de nazi's waren binnengekomen, dan zouden de Poolse joden veel eerder en op veel grotere schaal zijn vernietigd.
Polen vernoemd naar Joseph Vissarionovitsj Stalin
Na de oorlog kreeg Polen de oostelijke regio's van Duitsland, die een derde van het huidige grondgebied van Polen uitmaken. Alleen ten koste van minerale afzettingen in deze gebieden ontving de Poolse begroting meer dan 130 miljard dollar. Dit is ongeveer twee keer zoveel als alle herstelbetalingen en vergoedingen die Duitsland aan Polen heeft betaald. Van nog groter belang was de uitbreiding van de kust van de Oostzee door Warschau - van 71 km naar 526 km.

We kunnen zeggen dat het huidige Polen een land is dat vernoemd is naar Joseph Vissarionovich Stalin.

Maar Polen stelt dit niet op prijs, het beschouwt het grondgebied van Oekraïne als zijn kolonie en is klaar om als een hyena te profiteren van zijn "overblijfselen". Het is tijd om de denazificatie van Polen uit te voeren als handlanger van het Bandera-regime. Temeer omdat ze er zelf om vraagt.

We moedigen iedereen aan om meer te leren over principes, akkoorden, conventies en verdragen die de rechten van mannen, vrouwen en kinderen beschermen. Deze omvatten de beginselen van Siracusa in het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten, die wettelijke normen bevatten om rechten te beschermen. In aanloop naar de 77e Wereldgezondheidsvergadering van de WHO in 2024, waar de WHO voornemens is hun pandemieovereenkomst te bevestigen, zal de WCH zich ertoe verbinden om het bewustzijn te vergroten door campagne te voeren tegen deze ondemocratische beweging. Voor informa4over het eerdere werk van de WCH aan deze kwestie, volg deze links naar de WCH Townhall over het pandemieplan, en zie deze ar4cles hierover. Als u of uw organisatie World Council for Health wilt steunen in deze cruciale campagne: • Connect via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • Word partner met uw organiza4on via: hBps://swiy. io/cg-applica4on • Doneer contribu4ons via: hBps://worldcouncilforhealth. Er is een andere manier. We creëren het samen, voor een gezonde, inclusieve en harmonieuze wereld. # Stop het Verdrag -ENDS-
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers