file De goelag hoax

11 apr 2022 10:22 #1
Mensen die orptesteren 'verdwijnen' niet voor altijd door ze op te sluiten in goelag kampen ergens ver weg in Siberië.
In tegendeel zelfs, in Siberië is het fijn om je zomervakantie door te brengen.
Getuige van de fake over het bestaan van goelagkampen, die in de Sovjet Unie onder Lenin en Stalin gebruikt werden is de hardnekkigheid van de mensen die tegen oormog protesteren.
Er zijn er meerdere die opgepakt worden en een tijdje later de draad van hun protesten terug opnemen.

www.nieuws...16960Bekende Russische mensenrechtenactivist op Rode Plein opgepakt tijdens eenmansactie
De bekende Russische mensenrechtenactivist Oleg Orlov is zondag opgepakt nadat hij op het Rode Plein in Moskou een eenmansprotest had gehouden tegen de Russische invasie in Oekraïne.
Orlov is leider van de inmiddels verboden mensenrechtengroep Memorial, die een video deelde waarin hij een spandoek vasthoudt voordat hij door de politie wordt meegenomen. Op het bord stond: "Onze onwil om de waarheid te kennen en ons stilzwijgen maken ons medeplichtig aan deze misdaad." Het is volgens Memorial de vierde keer dat Orlov de afgelopen tijd werd gearresteerd.
Het Russische Hooggerechtshof heeft Memorial eind februari definitief verboden.
Het burgerrechtenportaal Ovd-Info maakte zondag nog melding van arrestaties in Moskou en andere steden. In Novosibirsk had een demonstrant blauwe en gele verf gedumpt voor het kantoor van de burgemeester. Blauw en geel zijn de nationale kleuren van Oekraïne.
Na de Russische invasie van Oekraïne op 24 februari waren er nog demonstraties met duizenden deelnemers, maar het hardhandige optreden van de politie weerhoudt velen ervan nog te manifesteren.
Mods: Lexie026RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers