file Steeds de waarheid omdraaien

02 apr 2022 13:13 #1
De beschieting op Russisch grondgebied door 2 helikopters, dit heeft Rusland laten doorgaan om beeldmateriaal te hebben als bewijs.
Er zijn al meerdere granaten en raketten in Russische steden gevallen maar die zijn moeilijk bewijsbaar.
Het journaal gisteren bij de vrt stelt dat de beelden 2 Oekraïnse heli tonen die schieten maar dat is (Russisch) twijfelachtig.
De beelden kwamen vrij nadat Oekraïne ontkende iets te maken te hebben met de beschieting dus is 'bewezen' dat Rusland liegt.
Nu beschuldigt Zelenski dat Rusland alles vol mijnen heeft gelegd.
De zeemijnen die nu in de Bosporus opduiken waren ook door Azov gelost maar die zullen door de schumd van de Russen gelost zijn natuurlijk.
Wel, net op het moment dat Rusland de mijnen begint op te ruimen komt nu de claim dat Rusland net mijnen heeft gelegd aldus Zelenski.
En aangezien Zelenski zegt dat het de Russen waren waren het de russen die nu hun eigen mijnen gaan opruimen wegens niet langer nodig.
Of het is terug een leugen dat de opruimrobotten klaar staan of zo???
Ten tijde van de coronacrisis pleitte ik al voor volksopstand en afzetten van onze regeringen.
Als dit niet georganiseerd word zal Europa niet lang meer werken.

tass.com/w...467Russische strijdkrachten beginnen met mijnopruiming in de Volksrepubliek Lugansk - Ministerie van DefensieVolledige ontmijning van gebieden zal worden uitgevoerd met betrokkenheid van onder andere het Uran-6 robotachtige ontmijningssysteem, dat zichzelf heeft bewezen in Syrië en Nagorno-KarabachMOSKOU, 2 april. /TASS/. Het Russische ministerie van Defensie heeft videobeelden gepubliceerd van het internationale anti-mijncentrum van de Russische strijdkrachten in de Volksrepubliek Lugansk."Specialisten van het International Anti-Mine Centre zijn begonnen met ontmijningsoperaties in de Volksrepubliek Lugansk. Een groep specialisten […] biedt hulp bij humanitaire ontmijning van de bevrijde LPR-gebieden. De groep omvat ontmijning, robotica en explosievenopruiming verenigt zich," Defensie Ministerie zei.Volgens het ministerie zal de volledige ontmijning van gebieden, bevrijd van de Oekraïense strijdkrachten en nationalistische bataljons, worden uitgevoerd met betrokkenheid van onder meer het Uran-6 robotachtige ontmijningssysteem, dat zichzelf heeft bewezen in Syrië en Nagorno-Karabach.Elk systeem bevat een Kamaz-truck, uitgerust met een multilift-lader, die de leverings- en inzettijd aanzienlijk verkort."De speciale voertuigen staan ​​al in LNR. Prioritaire objecten zullen worden gedefinieerd in samenwerking met de republikeinse autoriteiten en lokale overheden", voegde het ministerie eraan toe.

En kijkt u even naar dit.

Inloggen

Mods: RonaldGEERTVB

Favorieten

  • Geen berichten om weer te geven.

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers