Advocaat waarschuwt iedereen: ‘De coronaprik is nog maar het begin’

Wat gebeurt er als men eindelijk besluit om het coronavaccin van de markt te halen omdat te veel mensen kanker en andere ziektes krijgen? Kun je een aanklacht indienen? Nee, zei de Amerikaanse advocaat Thomas Renz in de show X22 Report. Hij wees erop dat de vaccinmakers juridische immuniteit genieten.

Hij zei dat ze niet van plan zijn om de coronaprik van de markt te halen. “Het grote geld zit niet in de coronaprik. Het grote geld zit in het mRNA, zit in de gentherapie,” benadrukte Renz.

Waarom zou je dat doen?

De advocaat zei verder dat ze hebben besloten om mRNA ook toe te voegen aan het griepvaccin. “Haal dit jaar geen griepprik,” waarschuwde Renz. “Al kreeg ik een miljoen, ik zou geen injectie nemen.”

“Ik vertrouw deze mensen niet. Waarom zou ik iemand vertrouwen die steeds tegen me heeft gelogen?” vroeg hij. “Waarom zou je dat doen?”

Heilige graal

Voor hen zou het worstcasescenario zijn dat het coronavaccin van de markt wordt gehaald, maar ze blijven mRNA toch gebruiken. Ze willen zich helemaal richten op gentherapie, dat is hun heilige graal, aldus de advocaat.

En ziedaar: wetenschappers hebben nu ontdekt dat mensen kunnen ‘genezen’ van een hartaanval met behulp van de mRNA-vaccintechnologie.

injectb

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 17 mei 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wappiesnappie.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers