Chinese wetenschappers: Coronavirus gebruikt zelfde strategie als HIV bij aanval op om immuunsysteem

Maken van een werkend vaccin tegen Covid-19 is daarom zo goed als onmogelijk – Westerse ‘fact checkers’ blijken opnieuw de echte complot- en nepnieuws verspreiders

Professor Luc Montagnier, die in 2008 de Nobelprijs voor de Geneeskunde won vanwege het ontdekken van het HIV virus, verklaarde in april dat het coronavirus kunstmatig geïnjecteerde HIV deeltjes bevat en daarom uit een laboratorium afkomstig is, omdat dit onmogelijk op natuurlijk wijze kan zijn ontstaan. De Westerse mainstream media negeerden hem, want het kwam niet overeen met hun nepnieuws verklaring dat het virus spontaan op mensen zou zijn overgesprongen door het eten van vleermuissoep (o.i.d.). Nu hebben Chinese wetenschappers bevestigd dat het SARS-CoV-2 virus zich als enige bekende coronavirus op dezelfde wijze als HIV gedraagt bij het aanvallen van het menselijke immuunsysteem.

De South China Post bericht dat Chinese wetenschappers sterke overeenkomsten tussen SARS-CoV-2 en HIV hebben ontdekt. Beide virussen verwijderen moleculen op het oppervlakte van een geïnfecteerde cel, die bedoeld zijn om indringers te identificeren, zo staat in de (nog niet peer-reviewed) studie beschreven. Viroloog Zhang Hui en een team van de Sun Yat-sen Universiteit in Guangzhou waarschuwen dat het coronavirus tevens kenmerken vertoont van andere virussen die ‘chronische infecties’ veroorzaken, en vermoedelijk nog heel lang bij ons zal zijn.

Enige coronavirus dat dezelfde eigenschappen als HIV heeft

De virologen hebben vastgesteld dat de menselijke ‘killer’ T-cellen niet in staat zijn om het coronavirus in geïnfecteerde cellen te vernietigen. De oorzaak blijkt het ontbreken van het ‘marker’ molecuul MHC, dat vastzit aan gezonde cellen en vijandige indringers identificeert, en het immuunsysteem alarmeert als een cel is geïnfecteerd.

‘Het coronavirus verwijdert deze ‘markers’ door een proteïne te produceren dat bekend staat als ORF8, dat zich met MHC moleculen verbindt. Dan trekt het deze in de geïnfecteerde cel, en vernietigt ze.’ We kennen nog één virus dat deze eveneens deze voor het immuunsysteem cruciale moleculen vernietigt: HIV.

De afwezigheid van MHC is een bijna onoverkomelijk probleem gebleken bij het ontwikkelen van een vaccin tegen HIV / AIDS, dat na ruim 40 jaar nog steeds niet bestaat. Om dezelfde reden zal het ontwikkelen van een werkend vaccin tegen corona zo goed als onmogelijk zijn.

Zhang en zijn team stellen daarom voor om medicijnen te ontwijkkelen die ‘zich specifiek richten op de uitschakeling van MHC door ORF8, zodat het immuunsysteem wordt versterkt om een SARS-CoV-2 infectie op te sporen.’

‘Zelfde vernietiging van immuunsysteem als bij AIDS’

De mainstream media zetten de afgelopen maanden hun inmiddels buitengewoon onbetrouwbaar en tendentieus gebleken ‘fact checkers’ in om de overeenkomsten tussen Covid-19 en HIV te ontkennen. De South China Post schrijft nu letterlijk dat het huidige coronavirus als enige bekende coronavirus exact dezelfde structuur heeft als HIV, die het virus in staat stelt om zich aan vele soorten menselijke cellen te binden.

Dan is er nog een andere studie, verricht door researchers uit New York en Shanghai. Ook zij concludeerden dat SARS-CoV-2, ook wel de ‘Wu Flu’ genoemd, T-cellen kan vernietigen. ‘Deze ontdekking werd gedaan na autopsies in China, waarbij dezelfde vernietiging van het immuunsysteem als bij AIDS werd geconstateerd.’

HIV / AIDS heeft al aan 32 miljoen mensen het leven gekost, en er is nog steeds geen enkel vaccin of medicijn waarmee deze ziekte volledig te genezen is. Een werkend vaccin tegen corona kunnen we dus vergeten, als u überhaupt al van plan was om uw leven en gezondheid in de waagschaal te stellen door een overhaast ontwikkeld en amper getest goedje in uw lichaam te laten spuiten.

Vooralsnog is Covid-19 wereldwijd voor minstens 95% van de geïnfecteerde bevolking ongevaarlijk gebleken, en voor 4,5% een beetje. HIV-ontdekker professor Montagnier voorspelde dit al, omdat de natuur volgens hem geen kunstmatig gemodificeerde organismen accepteert, en het coronavirus daarom heel snel zwakker zal worden. 

Westerse ‘fact checkers’ blijken opnieuw de echte complot- en nepnieuws verspreiders

Zogenaamde ‘fact checkers’ van de Westerse mainstream media hebben de afgelopen maanden de vele overeenkomsten tussen SARS-CoV-2 en HIV een ‘complottheorie’ genoemd, net als het voor 99% vastgestelde feit dat het coronavirus in een laboratorium moet zijn gemanipuleerd.  Andermaal blijkt wie er de èchte complotdenkers en nepnieuws verspreiders zijn: dat zijn juist deze ‘fact checkers’, die duidelijk enkel zijn ingezet om een stempel van ‘goedkeuring’ op officiële overheidspropaganda te zetten. Met harde feiten en waarheid, dus onafhankelijke journalistiek, hebben zij helemaal niets meer te maken.

Het communistische regime in Beijing schijnt niet of nauwelijks negatief in het nieuws te mogen komen in de Westerse mainstream media. Of dat komt omdat er op politiek niveau grote druk door Beijing wordt uitgeoefend, of omdat zowel de EU als onze eigen overheid in steeds meer opzichten het communistische systeem in China zijn begonnen te kopiëren om vooral het ‘ongehoorzame’ (= openlijk kritische en nog zelf nadenkende) deel van de bevolking te onderdrukken, is vooralsnog niet geheel duidelijk.

Mogelijk is een combinatie van deze twee processen, die in ijltempo de laatste resten vrijheid in het Westen vernietigen en zo de weg vrijmaken voor een communistische wereldregering, de oorzaak.

Het volledige onderzoek vindt u onder deze link, althans, totdat ook deze op ‘mysterieuze’ wijze verdwijnt.

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

26-05: Virus- en vaccin professor: ‘Covid-19 lijkt speciaal ontworpen om mensen te besmetten’
18-04: Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won zegt dat coronavirus uit laboratorium komt en HIV elementen bevat
31-03: Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten
13-02: China stuurt hoogste militaire biowapen expert naar P4 lab in Wuhan
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers

 
Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 17 mei 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wappiesnappie.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers