De Corona Soap: De machteloze woede van een huisarts

De media en regering doen hun werk niet meer, volgens huisarts Ellen van Veen, die is verhoord door de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC2020) op 6 december 2020. Op de website is het gehele interview te lezen, maar aangezien artsen veel te weinig naar buiten (durven te) treden, pikken we er enkele alinea’s uit.

Hoe bizar de toestand op een huisarts overkomt, is te schandalig voor woorden. Huisartsen worden vrijwel niet gehoord. Degene die wel een mening ventileert wordt door de Inspectie of De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) op de vingers getikt, of erger. Huisartsen moeten volgens hun afgelegde Artseneed een eigen koers varen, maar worden aan alle kanten geïntimideerd, tegengewerkt, in de hoek gezet en gekneveld. De Stichting Artsen voor Waarheid wil de staat aanpakken. Bijna onbegonnen werk, maar het MOET gebeuren [LINK].

Hier enkele pijnlijke passages uit het verhoor….:

“Ik kom in conflict met mijn eed: Dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens. Ik zal zorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten. Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Ik zal aan de patiënt geen schade doen.

Ik ben als huisarts niet geïnformeerd waarom mensen tegen COVID-19gevaccineerd moeten worden. Ik ben niet geïnformeerd welke bijwerkingen deze (nieuwe RNA) vaccins op de lange termijn kunnen geven, eenvoudigweg omdat deze vaccins daarvoor te kort getest zijn. Toch heb ik al vernomen ‘dat huisartsen per 1 januari 2021 mee gaan helpen vaccineren’. Dat hoorde ik 1 december 2020 op het radiojournaal. Minister Hugo de Jonge heeft dat gezegd. Ik heb begrepen dat op termijn de hele bevolking gevaccineerd gaat worden. Ik wil dit vaccin niet en ik wil dit vaccin ook niet aan anderen toedienen.

Ik nam zelf testen af. De testen werden beoordeeld door de afdeling microbiologie in het Isala ziekenhuis. Dat werkte uitstekend. De arts-microbioloog belde me over positieve uitslagen. Tot mijn verbazing waren enkele hoogbejaarde mensen corona-positief. Deze bejaarde mensen genazen allemaal. Er is geen enkele patiënt uit onze praktijk overleden. Eén persoon is één week opgenomen geweest, niet op een IC.

[Redactie] Een brief van De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) komt op ons meer over als een verkapte dreigbrief. Dit “genootschap” vormt samen met vakbonden en overkoepelende organen vele handen op de buik van het OMT en het regime Rutte. Er wordt 100% geconformeerd aan het “beleid” welke is gebaseerd op nep-testen, nep-COVID-doden en nep-journalisten. Verfoeilijk is nog netjes uitgedrukt…. alsof ze er een bak geld voor hebben gekregen. Hier een stukje uit de brandbrief KNMG:

“In deze situatie is het alle hens aan dek, ik wil mijn grote waardering uitspreken aan alle medewerkers van RIVM, GGD’en, VWS en ook aan de minister. Wij als KNMG geven hen de steun die nodig is en ik roep onze leden op om dat ook te doen.”

Het irriteerde me als huisarts dat de voorzitter van de KNMG juist waardering uitsprak voor degenen aan wie ik niets had. Aan de minister van VWS had ik niks, en nog steeds niet. De afgelopen 15 jaar ook niet. Aan het RIVM heb ik in al de afgelopen maanden niks gehad, integendeel. En ik had ook niks aan de GGD. Dat ligt overigens niet aan hun medewerkers, maar de GGD was niet opgewassen tegen de situatie.

We kregen als huisartsen het bericht dat alleen ‘een sterk vermoeden’ ook voldoende was om op het overlijdensformulier COVID-19 in te vullen. Ik weet zeker dat veel huisartsen dat hebben gedaan, waar ze voorheen ‘griep’ zouden hebben ingevuld. De griepgolf was namelijk in één keer voorbij vanaf half maart. En ik heb nog geen berichten gelezen over een nieuwe griepgolf.

[Redactie] Hier de wat wij steeds noemen “Smoking Gun” van het RIVM. Men kan dit met goed fatsoen niet meer verbergen. Hoe de griep heeft plaatsgemaakt voor een fake pandemie is duidelijk waarneembaar. Hoe zouden ze dat nou eens willen verklaren. Een gokje van de redactie: “De wetenschap staat voor raadsels…”

R I V M: YOUR SMOKING GUN SMOKES LIKE HELL

Wanneer iemand overlijdt, vult de arts twee formulieren in, waarvan er één naar het CBS wordt gestuurd. Op dat formulier vullen wij de doodsoorzaak in. Over het algemeen is de doodsoorzaak duidelijker vast te stellen bij jonge mensen dan bij oude mensen. Dit omdat jonge mensen over het algemeen vrij gezond zijn. Bij oude mensen is de doodsoorzaak vaak minder duidelijk, omdat zij vaak onderliggend lijden hebben, zoals bijvoorbeeld hartfalen of suikerziekte. Overlijdt een dergelijke patiënt als gevolg van griep, dan vul ik dat niet per definitie in als doodsoorzaak. Ik vul dan het onderliggend lijden in als doodsoorzaak. Maar de laatste maanden is er een situatie ontstaan waarbij ontzettend veel getest wordt. Wanneer mensen overlijden terwijl zij positief getest zijn, dan wordt per definitie COVID-19 als doodsoorzaak ingevuld. Mijn kind

Ik ben er van overtuigd dat het huidige coronabeleid desastreus is voor onze volksgezondheid. Er is gigantische paniek gezaaid door het kabinet Rutte (met zijn persconferenties). Een persconferentie straalt toch uit ‘het is crisis’. De media hebben het beeld van een ‘crisis’ versterkt.

Ik wil nog één ding zeggen aangaande Marion Koopmans. Onlangs las ik in de krant dat zij mensen op wil roepen om Kerst thuis in kleine kring te vieren. In mijn ogen is dat de omgekeerde wereld. Het OMT adviseert de regering en de tweede kamer. De regering hoort de besluiten te nemen. Nu wordt het land geregeerd door het OMT. Ik constateer dat de media en de regering haar werk niet meer doen. Ik maak mij grote zorgen. Dit is geen democratie.

Waarvan akte!

Administrator

 

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 17 mei 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://wappiesnappie.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers